Min erfarenhet av vägglöss och sanering av min lägenhet

Rose-Marie berättar om hur hennes lägenhet blev besökt av vägglöss, hur hon tror de kommit in och hur hon lyckades bli av med dom efter endast en sanering.

(Ett nytt fönster öppnas)

säng vägglöss sanering lägenhet

Hej! Min erfarenhet av dessa kryp inträffade förra sommaren 2016. Först undrade jag vad det var för kryp. Men när jag hittade kryp bakom tavlor och började kolla i sängen så föll misstanken på vägglöss. Och det bekräftades av Anticimex. Känslan av obehag blev minst sagt stor, att veta att vägglössen gottar sig när man sover.


Naturlig desinfektion mot vägglöss


Dessutom fick jag vänta ett tag på sanering då Anticimex hade fullt upp, 2016 var en getingsommar enligt dom som de fick rycka ut på. Och vart ju tämligen begränsat med besök och så också för att inte sprida lössen vidare. Jag hade nog en stor skopa tur som blev av med ’husdjuren’ efter bara en sanering, men det tog ett par månader. Andra har nog haft det värre.

Senare fick jag höra av grannen vägg i vägg att den grannen haft sanering fem gånger, så gissningsvis hade lössen krupit in till mig också förra sommaren. Och just känslan av obehag och att det blev mer mer isolerat ett tag var inte alls roligt. En halv sommar och inpå höstkanten en bit gick åt till löss. Bara att hoppas man slipper det igen. Ja, detta var min historia av vägglössen jag fick in i lägenheten.


Populära produkter inom skadedjursbekämpning


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Rose-Marie Sundling

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *