Tog ett tag innan jag förstod att det var vägglöss

Roza berättar hur det tog ett tag innan hon förstod att betten hon fick varje natt berott på vägglöss. Till slut, flera veckor senare blev hon äntligen av med lössen.

(Ett nytt fönster öppnas)

vägglöss sängen

För några år sen började jag få bett, mest på armarna men också på fötterna och upp till benen. Det kliades väldigt mycket, mest på nätterna. Det började ske under sommaren också och jag trodde att det var vanliga myggbett då jag brukade få det varje år. Denna gången var det annorlunda då jag fick nya bett varje dag och jag var oftast inomhus.


Naturlig desinfektion mot vägglöss


Till slut fick jag nog och gick till skolsköterskan som då misstänkte att det var skabb. Vi köpte massa dyra produkter från Apoteket men det hjälpte inte.

En dag la jag märke till små kryp på sängen under morgonen, det blev mer och mer och vi ringde till bostadsbolaget som sa till oss att vi borde ringa till Anticimex. När de kom så sa de att det var vägglöss och att de kommer och suger blod varje natt när vi sover. Jag blev så chockad och rädd men samtidigt var jag glad över att få veta orsaken bakom mina bett som jag till slut fick över hela kroppen. Tog flera veckor tills parasiterna äntligen tog slut.


Populära produkter inom skadedjursbekämpning


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Roza

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *