Vi har nyss upptäckt att vi har vägglöss

Linnea berättar om hur hennes röda prickar, som hon först trodde var eksem, visat sig vara vägglössbett och hur hon fått svårt att sova sen hon och hennes man upptäckt lössen.

(Ett nytt fönster öppnas)

Ligger i säng

Ja var ska jag börja. Vi har nyss upptäckt vägglössen och vet inte hur länge ens vi haft dem. När jag har sett prickar från lössen trodde jag det var mina eksem. Jag brukade ha det förut ibland. Jag har också gått till doktorn för det här. Utslagen har kommit och gått i perioder men det var när min man flyttade in som vi upptäckte vägglössen.

Det kändes så äckligt att man har sovit med dom på sig. Usch det kliar på mig hela tiden och nu har jag svårt att sova normalt. Jag vaknar varje stund och tror att vägglössen är där. Nu har vi haft sanering (jag ringde direkt) och vi har levt så med giftet i nästan två månader. Vi är bara hemma och vågar inte gå och hälsa på någon ens. Jag säger bara det, att det här är hemskt! och jag har mått så dåligt! Jag har redan ångest och har fått mer besvär eftersom det är så obehagligt att sova i sängen. Men nu tror jag de börjar försvinna sista veckan nu. För jag har jag hittat döda vägglöss på golven. Min man har inte haft så mycket besvär som mig och han kommer ifrån ett land där det finns mycket vägglöss och är van vid dem.

Jag fick också allergi från vägglössen, då jag känt mig dålig och ibland fått svårt att andas. Inget kul alls, och ingen rolig sommar heller. Man har oroat sig mest hela tiden. Den här veckan ska de komma igen och vi har väntat och hoppas dom försvinner snart.

Börja med att titta nunder sängen, runt hörnen av madrassen syns små svarta prickar. Man kan också se under lakanet som svarta prickar med deras avföring. Så ring direkt! Det går inte över av sig själv om man tror det. Det är fruktansvärt att ha så här. Om ni kan så ger jag rådet att bo hos någon annan under tiden. Ha det bra, tack för mig! Från Linnea


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Linnea Dahl

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.